Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
facebook

Běžecké závody pro děti do 11 let

závod pod patronací světového rekordmana Jana Železného

Šárka Kašpárková slavila narozeniny na Havířovské "Čokoládovce"

22. 5. 2013
« zpět

Nejen krásné přání k narozeninám dostala v pondělí 20. května v rodném Havířově bývalá slavná trojskokanka Šárka Kašpárková, která byla patronkou tohoto kola Čokoládové tretry. Organizátoři oblastního závodu rozšířené Čokoládové tretry ze Startu Havířov připravili nejen jí závod plný smíchu a zábavy.

 A také skvělých výsledků. Počasí přálo rovněž. "Musím říci, že kdyby se nejednalo o Havířov a čokoládovku moc bych váhala. Jsem teď hodně pracovně vytížená. Ale zase to stálo zato. Radosti dětí a jejich odhodlanosti se prostě nedá odolat. Normálně vždy, když přijedu do Havířova, navštívím i rodiče, ale dnes jsme přijela jen na tuto akci a vracím se do Brna. Ale nelituji vůbec. Díky, děti!" komentovala Šárka Kašpárková, kterou děti i rodiče neustále zasypávali žádostmi o autogram. Celkem odběhly závod dvě stě tři děti. Na hřišti u ZŠ Marie Kudeříkové bylo plno. A účastníci nebyli jen Havířova a okolí.

"Dobrý den, ráda bych Vám touto cestou poděkovala za sportovní zážitek. Dcera se zúčastnila včerejší Čokoládové tretry, náš zážitek byl umocněn jejím vítězstvím, ale celkově se nám v Havířově moc líbilo. Nikdy jsem ve vašem kraji nebyli, a bohužel, naše vize byla spíše negativní, ovlivněná zprávami z médií. Přivítalo nás sluníčko, což napomohlo dobrému vjemu, Havířov, alespoň ta část, kterou jsme viděli, mi připomíná Mladou Boleslav... Prostředí a sportovní zázemí školy bylo moc pěkné... Organizace skvělá..." takový komentář přišel organizátorům po závodě například až z Nymburka. Co dodat? Popřát mnoho zdaru při pořádání dalších kol. To příští chystáme už v podělí 27. května v Třinci. A nebude chybět další hvězdné jméno: Táňa Netoličková-Kocembová. Nesmíte chybět ani vy!

« zpět

 

ostrava msk ceps pedro prostejov denik hitorion

logo_ZT akssk akssk tkplus